theaterdiners

kerstdiners


Charles Dickens X-Mas Diner
Bij dit X-Mas Scrooge diner waant u zich helemaal in de wereld van Charles Dickens. Bij binnenkomst wordt u hartelijk ontvangen door een zingend koor. Voelt u zich geroepen, zing dan vrolijk mee met de meeslepende kerstliederen. U kunt na het zingen genieten van een lekker drankje dat wordt aangeboden door de in stijl geklede kerstelfjes. Bij de entree wordt u welkom geheten door Dickens zelf. Als iedereen aan de kersttafel heeft plaatsgenomen, begint Charles Dickens het verhaal over Scrooge (A Christmas Carol) te vertellen. Er staat een levensgroot boek opgesteld…

Het boek trilt, er komt rook uit en plots komt Scrooge tot leven. Hij ontslaat op kerstavond zijn knecht (de knecht blijkt iemand van u te zijn). Dan krijgt hij de schok van zijn leven: hij ontmoet de kerstgeest van het verleden, die hem mee terug in de tijd meeneemt. Hij geeft u een kijkje in het leven van Scrooge toen hij een kind was… Scrooge ontmoet de kerstgeest van het heden. De geest pest hem door het publiek zo luid mogelijk kerstliedjes te laten zingen. Scrooge wordt meegenomen naar het huis van de knecht, zijn vrouw en hun zieke kind… Vervolgens wordt hij meegenomen naar de toekomst. De kerstgeest van de toekomst laat hem zijn eigen dood zien. Uiteindelijk beseft hij: het leven en ook de kerst moet gevierd worden. Kerstliederen en vrolijkheid tot slot.

Als u geluk heeft hebben we misschien ook nog een witte kerst.
De muziek zal verzorgd worden door een DJ die toepasselijke muziek draait. En bij de uitgang staat Charles Dickens die u bij het verlaten van de locatie een zalig kerstfeest wenst.

Prijs: vanaf € 3800,- (o.b.v. 60 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4 tot 4,5 uur (verlenging mogelijk)
Aantal personen: vanaf 30 personen tot maximaal 150 personen
Locatie: Een van onze locaties in Nederland of op uw eigen locatie mogelijk
Kenmerken: Vol ontroering, humor en zang
Extra's: Diverse professionele typetjes of een DJ als afsluiting op aanvraag verkrijgbaar

naar keuzemenu

Christmas diner
Wilt u iets origineels doen met de kerstdagen? Een avond waarop u heerlijk en vooral uitgebreid kunt eten, ontspannen, vieren en genieten? Ons Christmasdiner bevat alle ingrediënten om uw kerstuitje tot een echte beleving te maken.

Op een locatie die geheel in de kerststijl is aangekleed en waar u ontvangen wordt door niemand minder dan de Kerstman, geniet u van een bijzonder diner en prachtige shows. De Kerstman zal uw gasten op ludieke wijze verrassen en bijzondere typetjes, cabaretiers en entertainers zullen er voor zorgen dat uw collega's dit uitje niet snel zullen vergeten. Het feest zal geheel naar uw wensen ingevuld worden met bekende kerstliedjes en een spetterend feest of een ontspannen nazit ter afsluiting.

Prijs: vanaf € 3350,- (o.b.v. 60-100 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4 uur (verlenging mogelijk) Aantal personen: vanaf 30 personen tot maximaal 200 personen
Locatie: Door heel Nederland mogelijk
Kenmerken: Cabaret, zang en sfeervol
Extra's: Een DJ kan zorg dragen voor een 'knallende' afsluiting

naar keuzemenu

Bel 070-7567500
voor een geslaagd theaterdiner...