theaterdiners

Moorddiners


La bataille français
U bevindt zich tijdens dit theaterdiner in een 18e eeuws Frans dorpje dat onder leiding van Philippe La Compte du Majoret en Hugo de verjaardag van Koning Lodewijk viert. U en uw gasten zijn de bevolking van het dorp. Iedereen krijgt bij ontvangst zijn of haar rol te horen en wordt ook op gepaste wijze behandeld gedurende de avond. De feestelijke sfeer word echter abrupt doorbroken als het bericht binnen komt dat iemand van de aanwezigen de koning wil vermoorden. Iedereen wordt als verdachte gezien en ontsnappen is niet mogelijk. De gasten moeten met bewijsmateriaal komen om zichzelf veilig te stellen. De avond wordt gevuld met interactieve shows op het podium en in het publiek. In de spectaculaire finale zal u getuige zijn van een magische guillotine act. Ook ontbreken de traditionele Franse chansons niet tijdens deze dinershow. Een spannende reis door de tijd die uw gasten lang zal heugen.

Prijs: vanaf € 1650,- (o.b.v. 60 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4 uur (verlenging mogelijk) Aantal personen: vanaf 30 personen tot maximaal 150 personen
Locatie: Een van onze locaties in Nederland of op uw eigen locatie.
Kenmerken: Interactief, muzikaal, culinair en historisch
Extra's: Diverse typetjes of een DJ als afsluiting zijn op aanvraag verkrijgbaar

naar keuzemenu

De moord op het cruiseschip
Intriges, verraad en moord… Dit is niet zomaar een cruise! Eén van uw gasten heeft de gastheer vermoord, maar wie? Aan elke tafel is de rolverdeling identiek en elk personage is verdacht, wat het onderzoek er niet makkelijker op maakt. Met behulp van tips, aanwijzingen en kaarten komt u samen met onze acteurs tot de oplossing tijdens dit avondvullende arrangement. Wie gaat er over boord en wie komt er weer veilig terug aan wal? Wie komt er als dader uit de bus en wie glipt er door de vingers? Een spannende dinershow die absoluut indruk zal maken.

Prijs: vanaf € 2100,- (o.b.v. 60 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4 uur (verlenging mogelijk) Aantal personen: vanaf 30 personen tot maximaal 200 personen
Locatie: Een van onze locaties in Nederland of op uw eigen locatie.
Kenmerken: Teambuilding, culinair en interactief
Extra's: Ludieke typetjes ter aanvulling op aanvraag verkrijgbaar (Kijk op www.acteurs-typetjes.nl).

naar keuzemenu

Manic Murder Mystery
Een avondvullend moorddiner, waarbij u in teams enkele mysterieuze moorden moet oplossen. Het 18e-eeuwse (witte pruikentijd) plot voor deze originele avond zit vol ludieke ontknopingen! Diverse merkwaardige figuren (o.a. een baronale familie, hooggeplaatste gasten en bedienend personeel) worden aan u voorgesteld. De acteurs zitten sterk in hun rol, zodat u gaandeweg vergeet dat het slechts om een rol gaat. Na een luidkeelse verwelkoming door de kamerheer ontrafelt de intrige zich en al snel valt het eerste slachtoffer… moord! Met de dader de hele avond op vrije voeten is niemand het leven meer zeker! Het is een af- en aanlopen van diverse acteurs, die aan alle tafels hun verhaal doen, met u in gesprek raken of u ondervragen. Dialogen, ruzies en onthullingen volgen elkaar dan snel op. Af en toe wordt u uitgenodigd uw bevindingen te rapporteren, waarna uiteindelijk de oplossing wordt gegeven en de dader wordt ingerekend. Bij de prijsuitreiking wordt tenslotte het beste speurdersteam gehuldigd! Succes en veel speurplezier is verzekerd. Tijdens deze spannende avond kunt u genieten van een uitgebreid 4-gangen diner of buffet.
U wordt ontvangen door hostesses met een welkomstcocktail en vervolgens wordt u de gehele avond in de watten gelegd door het bedienend personeel. Het entertainment wordt door de beste acteurs verzorgd. Op aanvraag kunt u de avond swingend afsluiten door te kiezen voor een disco na afloop van het diner of een gezellig casino op locatie.
Op aanvraag kunt u ook zelf in de Murder Mystery acteren! De vrijwillige spelers worden van tevoren getraind, geďnstrueerd en tijdens het diner goed begeleid.

Prijs: vanaf € 2750,- (o.b.v. 60 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4 uur (verlenging mogelijk)
Aantal personen: vanaf 40 personen tot maximaal 200 personen
Locatie: Een van onze locaties in Nederland of op uw eigen locatie mogelijk
Kenmerken: Onthullingen, interactie en spanning
Extra's: Leuke professionele typetjes op aanvraag verkrijgbaar (Kijk op www.acteurs-typetjes.nl).

naar keuzemenu

Crime Scene Diner
Kijkt u ook graag naar misdaadprogramma's en zijn uw werknemers of collega's wel toe aan een gezellige avond vol teambuilding? Dan zult u gegarandeerd slagen met dit Crime Scene Diner van Theaterdiners.nl U wordt decadent ontvangen door de graaf van het kasteel, het haardvuur staat aan en iedereen geniet van een heerlijke wijn. Totdat er plots een moord gepleegd wordt…
Terwijl u aan tafel plaatsneemt en samen met u collega's aanwijzingen zoekt om dit mysterie op te lossen, wordt het diner geserveerd. Aan het eind van de avond wordt duidelijk welke tafel de moord op heeft weten te lossen en de dader gevonden heeft. Ondanks de moord wordt de avond wel erg gezellig ingevuld. Er wordt live gezongen en uiteraard zit er een flinke dosis humor in de show verwerkt. Een unieke ervaring!

Prijs: vanaf € 3350,- (o.b.v. 60-100 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4 uur (verlenging mogelijk)
Aantal personen: vanaf 30 personen tot maximaal 200 personen
Locatie: Door heel Nederland of op uw eigen locatie mogelijk
Kenmerken: Teambuilding, competitie en interactief

naar keuzemenu

Het mysterie van het jachtfeest
Niets is wat het lijkt… Er doen verontrustende verhalen de ronde over het mysterieuze kasteel waar u zich bevindt. Tijdens dit jaarlijkse jachtfeest van Graaf Lodewijck van Dijck word u gevraagd om aan de hand van geluidsfragmenten, spelkaarten en diverse tips en aanwijzingen het mysterie op te lossen. Terwijl u geniet van het diner, geheel in het teken van de jacht, overlegt u met uw tafelgenoten over mogelijke oplossingen en verklaringen. Elke tafel in de zaal vertegenwoordigt een andere adellijke familie uit het tijdperk van de Barok.
De hoofdingrediënten tijdens uw bedrijfsuitje zijn spanning, hilariteit en entertainment.

Prijs: vanaf € 2850,- (o.b.v. 60 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: spel duurt circa 2,5 tot 3,5 uur, het totale arrangement zal 4 uur duren
Aantal personen: vanaf 30 personen tot en met maximaal 200 personen
Locatie: Een van onze locaties in Nederland of uw eigen locatie
Kenmerken: dinnergame, theater, humor, teambuilding
Extra's: Professionele typetjes ter aanvulling op aanvraag verkrijgbaar (Kijk op www.acteurs-typetjes.nl).

naar keuzemenu
Bel 070-7567500
voor een geslaagd theaterdiner...