theaterdiners

Glamour Experience Amsterdam


Een hostess van Theaterdiners.nl ontvangt u in Amsterdam voor een rondvaart. Aan boord van de rondvaartboot krijgt u tijdens een uitgebreide lunch uitleg over de dagindeling. Vervolgens vertrekt u naar Gassan Diamonds. Hier komt u tijdens de rondleiding van alles te weten over diamanten, het vinden van diamanten en de manier waarop ze worden geslepen en geclassificeerd. U kunt er een uitgebreide collectie juwelen bezichtigen en het is mogelijk aankopen te doen tegen een zeer redelijke prijs. Tijdens de rondleiding krijgt u een glas champagne.


Tegen de avond gaat u heerlijk dineren in het centrum van Amsterdam. Voor uw diner hebben wij gekozen voor restaurant Sluizer vanwege de vele specialiteiten, de gastvrijheid, de uitstraling en de professionele bediening. U krijgt er een overheerlijk drie-gangendiner. Als klap op de vuurpijl hebben wij voor u een voorstelling in theater Carré.

Prijs: vanaf € 109,- p.p. incl. bovenstaand programma, excl. BTW
Voor groepen vanaf 20 personen.

Het is eventueel ook mogelijk om uw bedrijfsuitje te combineren met andere activiteiten in Amsterdam:


Poloraid Action
Het doel van de Polaroid Action is op een leuke en creatieve manier de groep beter leren kennen door middel van een rondleiding door het prachtige Amsterdam. Het gaat er hierbij om dat er zo leuk en gek mogelijke foto's gemaakt worden en hoe meer groepsleden op de foto staan hoe beter!


Madam Tussaud
Als u een bezoek brengt aan Madame Tussauds Amsterdam, komy u al uw favoriete beroemdheden tegen en valt er van alles met hen te beleven. Voel zelf hoe het is om fotomodel te zijn, Idols-kandidaat of juist lid van de Koninklijke familie.


Heineken Experience
Na een omvangrijke renovatie is een multimedia evenement gecreëerd, dat u kennis laat
maken met de wereld van Heineken, de grootste bierexporteur ter wereld. De presentatie
die is ontwikkeld biedt zowel plaats voor entertainment als voor educatie.


Artis Zoo
Artis biedt tal van mogelijkheden voor een gezellig en boeiend dagje uit. U kunt dieren uit alle werelddelen bewonderen. Geniet van de exotische flora en fauna in het centrum van Amsterdam.


Amsterdam Arena
Het immense stadion, het Ajax Museum, spelerscafé Soccer World en de Fanshop zijn een uitgebreide rondleiding zeker waard. U krijgt onder andere een kijkje in de perskamer en controlekamer van waaruit het unieke schuifdak wordt bediend.


Holland Casino
In Amsterdam met haar veel bezongen grachten, geroemde monumenten en rijke culturele leven hoeft u zich geen moment te vervelen.


Dungeons Amsterdam
Diep onder de straten van Amsterdam komen huiveringwekkende gebeurtenissen uit het verleden tot leven.


Van Gogh Museum
Een rondleiding door het Van Gogh Museum is een ultieme ervaring. Nergens in de wereld is het mogelijk om zoveel schilderijen van Van Gogh bij elkaar te zien hangen.


Kroegentocht door Amsterdam
Geniet van Amsterdams leukste, hipste, oudste en gekste kroegen!


Diverse workshops
Kijk voor de mogelijkheden op onze website www.workshopteam.nl

Voor een compleet overzicht kijkt u op www.amsterdam-team.nl


Hotels in Amsterdam
U kunt uw personeelsuitje aanvullen met een hotelovernachting! Tip: Combineer diverse activiteiten en ga een heel weekend op stap.


Marriott Hotel
Het Marriott Hotel bevindt zich midden in het culturele centrum van Amsterdam, nabij het Vondelpark, aan de overkant van het Leidseplein. Het Marriott Hotel is een luxueuze accommodatie met een eersteklas service.


NH Grand Hotel Krasnapolsky
Dit luxueuze hotel/congrescentrum ligt op een fantastische centrale locatie in het kloppende hart van Amsterdam en kijkt uit op de Dam.Golden Tulip Amsterdam - Centre
Golden Tulip Amsterdam-Centre ligt in het hart van het historische stadscentrum, en op loopafstand van de talrijke winkelstraten en warenhuizen.
Hilton Hotel Amsterdam
Dit prachtige vier sterren hotel ligt vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. Het hotel met tien verdiepingen beschikt over 280 luxe kamers. Tijdens een overnachting in dit hotel zal het u aan niks ontbreken.

naar keuzemenu
Bel 070-7567500
voor een geslaagd theaterdiner...