theaterdiners

Koninklijk Den Haag


U wordt tijdens uw personeelsuitje op Koninklijke wijze vervoerd in een luxe touringcar waarin u van sfeer en comfort verzekerd zal zijn. De touringcar is van alle gemakken voorzien en zal u een waar VIP-gevoel bezorgen. U maakt met deze bus een tocht langs de culturele bezienswaardigheden van Den Haag en Scheveningen, zoals de Koninklijke Paleizen, het Vredespaleis, de Tweede Kamer, de boulevard en de haven van Scheveningen.


Na de rondrit wordt u naar het Steigenberger Kurhaus hotel gebracht. Het Steigenberger Kurhaus Hotel herbergt achter zijn schitterende façade een vijfsterrenhotel waar modern comfort aangenaam aansluit bij de sfeervolle, historische ambiance. U wordt ontvangen in de magnifieke Kurzaal met een welkomstdrankje. Vervolgens kiest u een heerlijk 3-gangen diner.


Na uw diner gaat u genieten van een fantastische musical in het Circustheater. In 1991 kwam het Circustheater voor het symbolische bedrag van fl. 1, - in handen van Joop van den Ende & partners. In één jaar tijd werd het voor ruim 23 miljoen verbouwd tot een theater van allure.

Prijs: vanaf € 99,- p.p. p.p. incl. bovenstaand programma, excl. BTW
Voor groepen vanaf 20 personen.

(minder budget? Geen probleem. Wij stellen graag een voorstel op maat samen voor u)

Het is eventueel ook mogelijk om uw bedrijfsuitje te combineren met andere activiteiten in Den Haag:


Polaroid Action
Polaroid Action is een spel waarbij de deelnemers in groepen van ongeveer 10 personen verdeeld worden. Deze groepen worden aan de hand van een routebeschrijving door het centrum van Den Haag gestuurd, waar zij ludieke foto's moeten maken.


Madurodam
Madurodam, de kleinste stad van Nederland, is het hele jaar door geopend. Grachten, sfeervolle geveltjes en andere typisch Hollandse taferelen zorgen voor een feest der herkenning.


De Tweede Kamer
Tijdens de rondleiding van de Tweede Kamer krijgt u een videofilm over de geschiedenis van het Binnenhof. Daarnaast bezichtigt u de Ridderzaal, de Eerste Kamer en het nieuwe gebouw van de Tweede Kamer.


Sea Life Centre Scheveningen
In Sea Life maakt u kennis met het leven in de wereldzeeën. In meer dan 45 aquaria ontmoet u onder andere haaien, roggen en zeeschildpadden. Ook het Amazone gebied met haar bewoners is vertegenwoordigd, net als tropische wateren waar zeeschildpadden en rifhaaien wonen.
Omniversum
Met de ideale geluidsinstallatie en een scherm van maar liefst 840 m² groot beleeft u hier de ideale filmsfeer. Hier kunt u een actuele documentaire gaan bekijken.


Tour langs Haagse Gebouwen
Den Haag kent een rijke geschiedenis van bijzondere bouwprojecten. Alle stijlen en ontwikkelingen zijn er vertegenwoordigd. Voor de architectuurliefhebber is een bezoek aan Den Haag dan ook zeker aan te raden. Deze tour brengt u langs alle stijlen en meest kenmerkende gebouwen van Den Haag.

Strandactiviteiten op Scheveningen Kijk op www.strandfeestje.nl voor ons actuele aanbod op Scheveningen.


Diverse workshops
Kijk voor de mogelijkheden op onze website www.workshopteam.nl

Een overzicht van al onze activiteiten en arrangementen voor uw bedrijfsuitje in Rotterdam kunt u vinden op www.denhaag-team.nl


Hotels in Den Haag


Steigenberger Kurhaus Hotel
Ervaar de cultuur uit vervlogen tijd die verbonden is met stijl, luxe en service van hoog niveau. Ontdek hoe vijfsterren comfort perfect aansluit bij traditie en historische ambiance. Geniet van de zee, de sfeer, de stijl, de culinaire genoegens en alles wat het Kurhaus u nog meer te bieden heeft.


NH Den Haag
NH Hotel Den Haag is centraal gelegen in het zakelijke centrum van Den Haag. Op korte afstand van het hotel vindt u de verschillende ministeries en andere regeringsgebouwen. Verder vindt u er op loopafstand een treinstation en het stadscentrum. Het hotel is goed bereikbaar met de auto en beschikt over een parkeergarage.


Mercure Hotel Den Haag Central
Mercure Hotel Den Haag Central heet u van harte welkom in het bruisende hart van de Residentie. Het hotel ligt in de directe omgeving van het nieuwe stadhuis, het dans- en muziektheater en op loopafstand van het station, diverse ministeries en het gezellige winkelcentrum.


Carlton Beach Hotel Scheveningen
Het Carlton Beach Hotel, gelegen in het bruisende Scheveningen, is uniek; direct aan het strand en dichtbij Den Haag, met Koninklijke paleizen en de standplaats van de Nederlandse regering. Slapen en vergaderen met het geluid van de zee op de achtergrond. Het hotel is dé locatie voor een inspirerend verblijf.

naar keuzemenu
Bel 070-7567500
voor een geslaagd theaterdiner...