theaterdiners

Utrecht Royale


U begint uw teamuitje met een rondvaart langs de prachtige werfkelders van Utrecht. De rondvaart is een ware ontdekkingstocht vol verrassingen dwars door het hartje van de stad, langs de Oudegracht en de unieke werven, de werfkelders, de zeldzame werfmuurbegroeiingen, de talloze terrasjes en de beeldhouwwerkjes. De tocht voert u vlak langs de voet van de Domtoren, langs middeleeuwse wasplaatsen en een aantal interessante musea. Vanuit dat middeleeuwse hart gaat het naar het groene hart: de singels ofwel de stadsbuitengracht, omzoomd door de stadswallen met hun negentiende-eeuwse parken in Engelse landschapsstijl aangelegd. Vervolgens kunt u heerlijk gaan dineren in het feestelijke restaurant "Winkel van Sinkel". Het aanbod in dit restaurant is zeer gevarieerd, er is altijd keuze genoeg. Na het diner vertrekken we met de groep naar het Beatrixtheater voor een voorstelling. Na de voorstelling kunt u ervoor kiezen om de dag te eindigen met een gezellige borrel in het centrum van Utrecht.

Prijs: vanaf Ä 89,- p.p. excl. BTW
Voor groepen vanaf 20 personen.

Het is eventueel ook mogelijk om uw personeelsuitje te combineren met andere activiteiten in Utrecht:


Polaroid Action
Een leuk spelprogramma waarbij u in groepen door hartje Utrecht wandelt en aantrekkelijke foto's maakt. Spelenderwijs komt u zo langs de mooiste plekjes van de stad.


Dom beklimmen
De domtoren is de hoogste kerktoren van Nederland, en tevens de belangrijkste publiekstrekker van Utrecht. U klimt onder leiding van een gids naar boven, tegelijkertijd hoort u verhalen over de 600 jaar historie van de Dom. Eenmaal boven wacht u een spectaculair uitzicht.


Een speurtocht door de oude binnenstad
Een echte ontdekkingsreis waarbij u uw oriŽntatievermogen, parate cultuurhistorische kennis, samenwerking in groepsverband, creatief voorstellingsvermogen en stressbestendigheid hard nodig zult hebben.


Fietstocht
Een sportieve en leuke manier om de stad te bekijken. Naar wens stippelen wij voor u een leuke route uit. Een gids zal tijdens de tocht vertellen over de bijzondere en mooie bezienswaardigheden die u onderweg passeert.

Nederlands Spoorwegmuseum
Een reis vol beleving en avontuur in een museum van wereldformaat in het hart van Utrecht. Met werelden die, als attractie, spannende verhalen vertellen over de hoogtepunten uit de spoorweggeschiedenis.

Steptocht
Een originele manier om kennis te maken met de bezienswaardigheden van Utrecht. Een gids voert u langs de meest bijzondere plekken.

Diverse workshops
Kijk voor de mogelijkheden op onze website www.workshopteam.nl

Utrecht Royale
Een overzicht van al onze activiteiten en arrangementen voor uw bedrijfsuitje in Utrecht kunt u vinden op www.utrecht-team.nl


Hotels in Utrecht
U kunt uw bedrijfsuitje aanvullen met een hotel overnachting! Tip: Combineer meerdere activiteiten en ga een heel weekend op stap.

Park Plaza Utrecht
Park Plaza Utrecht ligt op loopafstand van de Jaarbeurs en het historische stadscentrum.

NH Utrecht De Luxe
Overnachten op steenworp afstand van het theater en de oude binnenstad van Utrecht. NH Utrecht is ontspannen verblijven.

NH Centre Utrecht
Op loopafstand van de beroemde Domtoren, gezellige bars en de oude gracht waar de winkeltjes en de gezellige restaurants zich bevinden.

Ibis Hotel Utrecht
Ibis hotel Utrecht is gelegen aan de rand van het centrum. Het hotel is goed bereikbaar zowel per auto als met het openbaar vervoer.

naar keuzemenu
Bel 070-7567500
voor een geslaagd theaterdiner...