theaterdiners

Besloten Theaterdiners


Hits Revival

Theaterdiners.nl laat u de jaren '20 tot '90 in één avond meemaken. Na elke gang van het diner geniet u van optredens en show die telkens een andere tijdsperiode vertegenwoordigen. U wordt meegenomen op een muzikale reis door tijd. In de jaren '20 en '30 hoort u Marlène Dietrich en All That Jazz en in de jaren '50 gaat u terug naar het Rock 'n Roll gevoel met Elvis, Cliff Richard en Bill Haley. Ervaar de enorme veranderingen van de sixties met de muziek van The Beatles en The Stones. Tussendoor komen er ook nog alom bekende smartlappen lang, zoals 'Een beetje verliefd' en 'Huilen is voor jou te laat'. Het diner eindigt met een waar dansfestijn. De voetjes gaan van de vloer op nummers als 'Sexbomb', 'Dancing Queen', 'I will survive' en 'Let's Dance'. Vier en een half uur lang genieten, zingen en herinneringen ophalen. Dat wordt een geslaagde avond! Prijs: vanaf € 2950,- (o.b.v. 60 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten

Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4 tot 4,5 uur (verlenging mogelijk)
Aantal personen: vanaf 30 personen tot maximaal 200 personen
Locatie: Een van onze locaties in Nederland of op uw eigen locatie mogelijk
Kenmerken: Een belevenis, sterke zang, interactief en afwisselende stijlen
Extra's: DJ met licht en geluid voor aansluitende feestavond (prijs op aanvraag)

naar keuzemenu

Hollandse Glorie
Onder leiding van twee maffe presentatoren zult u de meest Hollandse avond ooit beleven. De aanwezigen worden verdeeld in groepen die tegen elkaar gaan strijden door het beantwoorden van diverse vragen en het uitvoeren van opdrachten. Snel groepsoverleg is noodzakelijk om de humoristische vragen juiste te beantwoorden. Welke groep presteert het beste tijdens het nazingen, doorzingen, afzingen en vervolgens meezingen? Dat blijkt nog een hele kunst te zijn! Deze dinershow bevat competitie en samenwerking en is dus goed in te zetten als teambuildingsuitje voor uw personeel. Bovendien is dit diner ook nog eens leerzaam, na afloop weet iedereen hoeveel wiet de gemiddelde Nederlander gebruikt en wanneer de Eerste Wereldoorlog was. De finale zal bestaan uit een wedstrijd koekhappen, een prijsuitreiking en een polonaise.

Prijs: vanaf € 1850,- (o.b.v. 40 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 3,5 uur tot 4 uur (verlenging mogelijk)
Aantal personen: vanaf 30 personen tot maximaal 200 personen
Locatie: Een van onze locaties in Nederland of op uw eigen locatie mogelijk
Kenmerken: Gezellig, oer-Hollands, Zeer interactief en lekker maf!
Extra's: DJ met licht en geluid voor aansluitende feestavond of een leuk typetje als ontvangstact (prijzen op aanvraag)

naar keuzemenu

Viva Las Vegas Dinershow
Theaterdiners.nl presenteert u de meest spetterende dinershow ooit! Welkom in Las Vegas! Tijdens dit diner waant u zich in dé stad van het gokken, het geld, de films, de extravagantie en de glamour. Tussen de gangen van het uitgebreide driegangen buffet door word u verrast door topacteurs die een bijzondere show vol muzikaal vermaak neerzetten. In Fabulous Las Vegas mogen de celebraties natuurlijk niet ontbreken. Marilyn Monroe, Frank Sinatra, Tina Turner en Elvis Presley, u komt ze allemaal tegen vanavond. Als u denkt dat het niet gekker kan, komt een tafelgoochelaar u verbazen terwijl u geniet van uw dessert. Ervaar de sfeer van 'the Strip' in het gokpaleis, de eyecatcher tijdens uw bedrijfsfeest. Test uw geluk aan de Blackjack- en Roulettetafels en geniet van heerlijke Amerikaanse hapjes. Een avond in Vegas zonder dansen is natuurlijk onmogelijk, daarom wordt uw avond afgesloten met een fantastisch feest met hits van onder meer Aretha Franklin. Als klap op de vuurpijl word er door onze entertainers een op maat geschreven lied over u en uw collega's verwerkt in de show.

Prijs: vanaf € 2950,- (o.b.v. 60-100 pers.) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4,5 uur (verlenging mogelijk) Aantal personen: vanaf 50 personen tot maximaal 250 personen
Locatie: Een van onze locaties in Nederland of op uw eigen locatie mogelijk.
Kenmerken: Glitter, Glamour en Show!
Extra's: Een roulette- en blackjacktafel zijn op aanvraag verkrijgbaar

naar keuzemenu

Around the World Diner
Amerika, Zweden, Nederland, Brazilië of toch liever Oostenrijk? Tijdens dit theaterdiner hoeft u niet te kiezen, want onze reislustige presentator neemt u mee op een wereldreis! Uw voorgerecht wordt geserveerd in Amerika, waar nummers zoals 'Grease' en 'New York, New York' voorbij komen. U vervolgt uw reis naar 'The sound of music' in Oostenrijk en reist daarna naar Zweden waar u geniet van de toppers van ABBA. Uw laatste bestemming is Brazilië, waar u in carnavalsfeer uw hoofdgerecht nuttigt terwijl u vrolijk meezingt met 'Rio de Janeiro'. Uiteraard eindigen we, home sweet home, in ons eigen kikkerlandje. Als de Nederlandse klassiekers uit volle borst meegezongen worden weet u het zeker: u bent weer thuis. Theaterdiners.nl wenst u een prettige reis!

Prijs: vanaf € 3950,- (o.b.v. 60 - 100 pers.) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4 uur (verlenging mogelijk) Aantal personen: vanaf 50 personen tot maximaal 250 personen
Locatie: Een van onze locaties of op uw eigen locatie mogelijk
Kenmerken: Gezellig, sfeervol en Werelds entertainment!
Extra's: Leuke typetjes als ontvangst of als extra aanvulling op aanvraag verkrijgbaar

naar keuzemenu

De strijd voor het Koningschap
Theaterdiners.nl heet u van harte welkom op deze avond waar u te gast bent bij Koning Arthur en Guinevere. Aan elke tafel zit een team dat bestaat uit een leider, graaf, jonkvrouw, ridders, schildknapen, hofnar en hofdames. U kunt de rollen onderscheiden aan de hand van de passende hoedjes die gedragen worden. Arthur en Guinevere zoeken een troonopvolger, een lastige zoektocht. Ten einde raad zetten zij vanavond een aantal spellen in, waarbij de winnaar de nieuwe koning wordt. Van elk team strijden dezelfde rollen tegen elkaar, de narren tegen de narren en de jonkvrouwen tegen de jonkvrouwen. Er zullen een aantal spellen zoals hofdansen, narren sarren, lakensknopen, jonkvrouw duwen en hofijzer gooien gespeeld worden. Er zijn echter wel een aantal typetjes aanwezig die het u knap lastig maken tijdens het uitvoeren van uw opdrachten… Uitgebreid tafelen én een bedrijfsuitje vol humor, fantasie en teambuilding? Dat vindt u allemaal tijdens dit theaterdiner. Laat u verrassen!

Prijs: vanaf € 2950,- (o.b.v. 60 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4 uur (verlenging mogelijk) Aantal personen: vanaf 40 personen tot maximaal 200 personen
Locatie: Een van onze locaties in Nederland of op uw eigen locatie mogelijk
Kenmerken: Interactief, teambuilding en strijd! Extra's: DJ met licht en geluid voor aansluitende feestavond of een leuk typetje als ontvangstact (prijzen op aanvraag)

naar keuzemenu

BOOM Chicago!
Boom Chicago's Engelstalige comedyshows zijn uniek in Nederland. Boom Chicago is een unieke en spetterende mix van stand-up comedy, cabaret en improvisatietheater. Het publiek bepaald bovendien waar de volgende sketch over zal gaan! Boom Chicago is een creatieve organisatie die unieke comedyshows, video's en op maat gemaakte programma's creëert en uitvoert. Boom Chicago's voorstellingen zijn een energieke mix van vlijmscherpe sketches, video, muziek en pure improvisaties die elkaar in hoog tempo afwisselen.

Prijs: Op aanvraag verkrijgbaar
Duur: Circa 3,5 uur tot 4 uur (verlenging mogelijk)
Aantal personen: vanaf 30 personen tot maximaal 300 personen
Locatie: Een van onze locaties in Nederland of op uw eigen locatie mogelijk
Kenmerken: Engelstalig, lachen, cabaret en interactie
Extra's: DJ met licht en geluid voor aansluitende feestavond of een leuk typetje als ontvangstact (prijzen op aanvraag)

naar keuzemenu

Cabaretdiner
Barbara Rozengeur is een mengeling tussen Jomanda en Margreet Dolman, speciaal in het leven geroepen om u en uw organisatie tijdens een goede maaltijd eens flink te laten lachen om uzelf. De teksten zijn speciaal voor u geschreven. Wij spreken van te voren met u over de kenmerken, de zwakke en de sterke punten van uw organisatie en de roddels, zodat we een kloppend verhaal neer kunnen zetten. U wordt welkom geheten door de volgeling van Barbara Rozengeur.

Hij is gehuld in een rode pij, speelt livemuziek, zoent u welkom en draagt maffe spirituele gedichtjes voor om u in de juiste stemming te brengen. Barbara Rozengeur verzorgt diverse nekmassages en auravoelingen bij de gasten. Hierbij fluistert de kosmos haar allerlei wetenswaardigheden over uw organisatie en de medewerkers in. Halverwege het diner voelt Barbara dat zij met een vrijwilliger moet werken. Zij laat een spirituele operatie los op één van u, die gehypnotiseerd wordt (van tevoren wordt overlegd met de persoon). Zij haalt van alles uit de aura van haar kosmische cliënt: een toekomstklier, een communicatiepoliep, een roddel-circuit, etc.
Als finale zingen Barbara en haar volgeling u toe. Het lied gaat over uw toekomst.

Prijs: vanaf € 3150,- (o.b.v. 60 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4 uur tot 4,5 uur (verlenging mogelijk)
Aantal personen: vanaf 30 personen tot maximaal 200 personen
Locatie: Een door ons geselecteerde locatie in Nederland of op uw eigen locatie mogelijk
Kenmerken: Cabaret, lachen en speciaal voor u geschreven
Extra's: Ludieke ontvangstact door een typetje. (kijk op www.acteurs-typetjes.nl )

naar keuzemenu

Hoezo Arrogant?
Professionele acteurs spelen voorstellingen gebaseerd op improvisaties. Een optreden van onze 'arrogante' bestaat uit een uitbundige mix van cabaret, drama, zang en humor. En dat allemaal ter plekke geïmproviseerd. Zij weten net zo min als het publiek wat er gaat gebeuren, behalve dat het dak eraf gaat! Doordat van tevoren niets vast staat, kunnen ze spontaan inspelen op het thema van de dag of gebeurtenissen uit het publiek. Dus altijd up-to-date, en up-to-you!

Prijs: op aanvraag
Duur: Circa 3,5 uur tot 4 uur (verlenging mogelijk)
Aantal personen: vanaf 50 personen tot maximaal 200 personen
Locatie: Een van onze locaties in Nederland of op uw eigen locatie mogelijk
Kenmerken: Cabaret, zang en humor
Extra's: DJ met licht en geluid voor aansluitende feestavond op aanvraag

naar keuzemenu

De rechtszitting
De gasten zitten aan hun tafels. Er klinkt muziek. De rechter, de advocaat-pro en de advocaat-contra treden binnen en nemen plaats achter hun katheders. De rechter houdt een korte toespraak. Vandaag zal de kwaliteit van het bedrijf terecht staan! De advocaat-pro houdt een lofrede op het bedrijf. De advocaat-contra weet allerlei narigheid op te noemen. De koffiezetautomaat is al lang kapot, parkeren is een ellende, maar ook inhoudelijk zijn er talrijke knelpunten. Beide advocaten proberen de mensen mee te krijgen in hun betoog. Daarna wordt de kroongetuige opgeroepen, hoogstwaarschijnlijk is dat de directeur. Hij ondergaat een stevig kruisverhoor, waarna het vonnis volgt. Een taakstraf, gericht uitgedeeld aan bepaalde mensen en afdelingen. Alles geheel afhankelijk van het voorgesprek.

Prijs: vanaf € 4250,- (o.b.v. 60 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4 uur tot 4,5 uur (verlenging mogelijk)
Aantal personen: vanaf 30 personen tot maximaal 200 personen
Locatie: door heel Nederland mogelijk of op uw eigen locatie
Kenmerken: Speciaal voor de gelegenheid geschreven, herkenbaar, humor en zang
Extra's: Leuke typetjes en een feestelijke afsluiting van de avond op aanvraag

naar keuzemenu

De strijd om het testament
Oma ligt midden in de zaal op haar bed. Zij is ziek en heeft al haar familieleden uitgenodigd langs te komen om tijdens een maaltijd afscheid van haar te nemen. Oma's vertrouweling, haar butler, verzorgt oma, leidt de avond en is iedereen behulpzaam. De gasten zijn de mensen die op oma's erfenis uit zijn. Hebzuchtige mensen zoals: Neef Otto, Buurman Pieter, Tante Hendrien, Armoedzaaier Anton, Karel de Derde en Grethe, de tweelingzus van oma. Voordat oma haar testament zal voorlezen, besluit ze eerst haar leven de revue te laten passeren. Ze vertelt over twee liefdes: opa en haar minnaar. In een droomsetting zien we wat er destijds gebeurd is. Dan is het moment aangebroken: ze laat 15 miljoen euro na aan… Licht uit. Er klinkt een zoen en een gil. Licht aan. Ze ligt dood op haar bed met een mes in haar lichaam. In haar bed ligt het testament met een bloedvlek op de naam van degene aan wie het geld wordt nagelaten. Iemand uit de zaal moet het gedaan hebben. De butler blijkt een undercover agent te zijn: lid van 'Butlers tegen Boeven'. Wie heeft oma kunnen vermoorden? Hij maakt een lijst van verdachte familieleden. Wie heeft haar water gegeven? Wie een pilletje? Wie heeft iets verdachts gezien? Van wie is het mes? Wat waren de belangen van mogelijke verdachten om oma te vermoorden? Wat zou een motief kunnen zijn? Zit de minnaar van destijds soms in de zaal? Leeft een van de kinderen nog? Kan het zelfmoord zijn? Iedereen bestudeert het testament. Kan het een ongeluk zijn? Door vreemde ziektes die in de familie heersen, is de oplossing van deze moordzaak zeer verrassend en bizar…

Prijs: vanaf € 2850,- (o.b.v. 60 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4 uur (verlenging mogelijk)
Aantal personen: vanaf 30 personen tot maximaal 175 personen
Locatie: door heel Nederland mogelijk of op uw eigen locatie
Kenmerken: Humor, interactie en sfeervol
Extra's: Een ludiek ontvangstact of undercover personeel op aanvraag

naar keuzemenu

Eeuwige trouw
Strikte geheimhouding... niemand van de gasten weet wat er gaat gebeuren. Een verrassingsfeest, dat is de enige informatie die zij krijgen. Iedereen is netjes gekleed. De deuren gaan open... Iemand uit uw bedrijf gaat trouwen! De bruid is iemand van u en de bruidegom is een acteur. Bruidsmuziek klinkt terwijl zij komen binnenschrijden. De gasten zingen het zojuist door de ceremoniemeester aangeleerde lied, waarna het tijd is voor sketches en toespraken. De moeder van de bruidegom (actrice) bijt het spits af met een lied. De vader van de bruid (een van de gasten) houdt een toespraak, die uitloopt in een handgemeen met de bruidegom. De ceremoniemeester sust het met een sketch. Ook de ambtenaar van de burgerlijke stand en de dominee blijken reeds tussen de gasten te zitten. De wanverhoudingen in de familie worden inmiddels steeds duidelijker.

Tijdens de huwelijksbevestiging valt de bruidegom schuimbekkend neer. Wie heeft hem vergiftigd? Ineens komt er een inspecteur door de ramen naar binnen klimmen. Hij zal, gezamenlijk met de gasten, de moordzaak oplossen. Wellicht heeft een van u het gedaan? De ontknoping is dermate verrassend dat de avond in feeststemming beëindigd kan worden. Een zangeres sluit de avond af met dance-classics. Samen met de acteurs kunt u de dansvloer betreden.

Prijs: vanaf € 3250,- (o.b.v. 60 pers) incl. acteurs, techniek en geluid, excl. BTW en reiskosten
Voor € 49,- p.p. excl. BTW verzorgen wij een locatie, podium, buffet en drankjes.
Duur: Circa 4 uur (verlenging mogelijk)
Aantal personen: vanaf 30 personen tot maximaal 175 personen
Locatie: Een van onze locaties in Nederland of op uw
eigen locatie mogelijk
Kenmerken: Humor, zang en veel interactie met het publiek
Extra's: Diverse typetjes of een DJ als afsluiting op aanvraag verkrijgbaar

naar keuzemenu
Bel 070-7567500
voor een geslaagd theaterdiner...