Typetjes

Als u op zoek bent naar entertainment door topacteurs, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een grote hoeveelheid acts van zeer hoge kwaliteit.
Onze artiesten bieden u spetterend entertainment dat perfect aansluit bij uw bedrijfsfeest, personeeluitje, congres of beurs. Onze professionele typetjes zijn ideaal om in te zetten voor een ludieke ontvangst, extra entertainment of als undercover personeel. Onze typetjes leveren kwalitatief acteerwerk en zijn absoluut een bijzondere aanvulling op uw evenement.

Uitgebreide informatie over onze typetjes vindt u op www.acteurs-typetjes.nl

Enkele voorbeelden van onze typetjes:

Budda Meditatia
Buddha Meditatia bevindt zich al mediterend tussen uw gasten. Hij straalt ultieme rust uit en wanneer hij plotseling opkijkt en een instrument begint te bespelen kijken uw gasten adembenemend toe.

De vogelverschrikker
Deze vogelverschrikker is in feite een zeer vredelievende persoon, ondanks dat hij er gevaarlijk uit ziet. Hij zoekt contact met de gasten en vermaakt ze met een bijzondere, sprookjesachtige bewegingen.

Pink Leedies
De Pink Leedies zijn keiharde zakenvrouwen. Zij dragen er zorg voor dat de avond er net zo strak en verzorgd uit ziet als zij zelf. Deze vrouwen zijn een stijlvolle invulling voor uw evenement.

De Klokken
Tijd speelt een belangrijke rol in het bedrijfsleven. De Klokken zijn ideaal om een nieuwe fase in te luiden of juist een fase af te sluiten. Ze verschijnen plotseling op markante plekken en blijven hier zolang staan dat uw gasten zich aardig bekeken gaan voelen dor de tijd.

De Levende Tafel
Zoals de naam al doet vermoeden, leeft deze tafel. De tafel wordt ingezet bij een warm of koud buffet of bij het dessert. De borden staan op de levende tafel en haar begeleidster staat er achter. Als een nietsvermoedende gast een bordje wil pakken om er mee naar het buffet te gaan komen er handen, in handschoenen gestoken, omhoog uit de tafel om het bord aan te reiken.

Catering, undercover
In het begin van deze act hebben uw gasten niet door dat er acteurs rondlopen tussen het bedienende personeel. Er is niets aan te merken op het personeel, tot dat het gaat opvallen dat sommige van hen rare trekjes vertonen. De serveerster behandelt wijnflessen als haar kinderen, een ober word dronken en aan de andere kant van de zaal herschikt iemand met behulp van een meetlat alle glazen en bestek.

Hare Majesteit van Europa
Hare Majesteit van Verenigd Europa opent, sluit af, houdt een toespraak, doet onthullingen en speldt speldjes op bij uw gasten. Aan haar zijde is een gezelschapsdame die haar tekst in gebarentaal omzet. Tevens wordt Hare Majesteit vooruitgegaan en beschermd door twee mannen van de BVD.

Duty Free Wie kent ze niet?
De Duty Free producten aan boord van uw vliegtuig. Ook op uw evenement zijn deze producten te krijgen. Ernst en Evelien tonen op enthousiaste wijze hun belastingvrije producten aan het publiek. Maar eigenlijk gaat het niet om de verkoop...

De Hartendames
Kaarten lijken onschuldig vermaak, maar dat veranderd als ze in de verkeerde handen terecht komen! De Hartendames zijn zeer ervaren in het vertellen van sterke verhalen. Maar zijn die verhalen waar of niet?

Miss Moneymaker Poen
Ping-ping. Pecunia. Iedereen die gek is op geld - en wie is dat niet? - wordt door Miss Money maker met open armen ontvangen. Miss Money Maker geeft een bijzondere meerwaarde aan elk evenement.

The Waiters
Deze Franse obers zullen er alles aan doen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken tijdens uw borrel of evenement. Het wordt één groot feest waarbij de obers vol passie zullen serveren.

Securitea
Roger, Over en Out, drie klerenkasten van beveiligers, geven u een veilig gevoel tijdens uw evenement. Ze houden alles in de gaten en zien overal wel iets verdachts in. Let op uw tellen, want voor u het weet wordt u meegenomen voor een ondervraging.

Maffiosi
Luigi, Antonio en Giorgio zijn drie mannen van Sicilië. Ze zijn echter niet in Nederland neergestreken om het landschap of de molens te bewonderen… Deze maffiosi proberen uw gasten op te lichten, dat doen zij op een slinkse manier.

Indien u meer informatie wenst neemt u dan contact met ons op en wij zorgen voor passend advies.

Uitgebreide informatie over onze typetjes vindt u op www.acteurs-typetjes.nl